NYHETER

Kallelse till årsmöte

Härmed kallas alla medlemmar i Fair Play Sport Club till årsmöte måndagen den 23 oktober kl. 19.00 i konferensrummet på System Verification Fair Play Stadion.

Välkomna!

Föredragningslista

Sebastién Garcia ny padelansvarig i Fair Play Sport Club

Sebastién Garcia tar över efter Claes Thenfors som huvudansvarig för Fair Play Sport Clubs padelverksamhet.

– Ett drömjobb. Det kommer att bli spännande eftersom det finns så mycket kvar att göra. Kursverksamhet, privatträning, företagsevent, tävlingar och padelgymnasiet för att nämna några områden. Det här ska bli jättekul, säger Sebastién, som närmast kommer från tränarjobb på PDL Center Malmö och Näset Padel Club.

Padelsporten kom han tidigt i kontakt med.

– Jag är född i Frankrike, men mina föräldrar flyttade till södra Spanien när jag var två år. När jag var tio år började jag spela tennis. Padel var redan en populär sport i Spanien då, men jag spelade mest för skojs skull. När jag kom till Sverige och såg hur padelsporten exploderade för sex-sju år sedan började jag spela padel mer seriöst, säger han.

Sebastién är utbildad idrottslärare och träning har alltid varit en stor del av hans liv.

– Jag har alltid sysslat med någon sport. Jag åkte mycket skidor och tävlade samtidigt som jag var tennistränare sommartid. Till Sverige kom jag 2005 och året efter startade jag The Little Gym, en gymnastikverksamhet för barn, tillsammans med min fru i Limhamn.

Nu väntar nästa utmaning i karriären. I höst börjar den första kullen padelspelare på Malmö Idrottsgymnasium.

– Utbildningen ligger helt rätt i tiden. Jag känner faktiskt några av spelarna som ska börja på padelgymnasiet och ser fram emot att vara med från början på den resan.

Vi hälsar Sebastién varmt välkommen till Fair Play Sport Club. Han börjar sin anställning den 2 augusti.

Fair Play Sport Club söker padeltränare

Fair Play Sport Club söker en engagerad och kunnig chefstränare på heltid till sin padelverksamhet på Fair Play Stadion i Malmö. Nu har du chansen att bli en del av vårt team och utveckla verksamheten som har fått en flygande start sedan starten hösten 2020. Vi söker en positiv ledare som brinner för padel och utveckling av spelare på alla nivåer. Du kommer att vara ansvarig padeltränare i Fair Play Sport Club och dessutom vara ansvarig padeltränare på Malmö Idrottsgymnasium, där första kullen spelare startar på skolans nystartade padelprogram till hösten.

Skicka in din ansökan i dag – urval och intervjuer sker löpande.
Läs hela platsannonsen här.

Fair Play Sport Club söker padeltränare

Fair Play Sport Club söker en duktig och engagerad padeltränare till sin verksamhet på Fair Play Stadion i Malmö. Vi erbjuder fasta timmar i padelns träningsverksamhet, framförallt på söndagar, men även övriga dagar i veckan. För ytterligare information – kontakta Claes Thenfors på 0727-366886.

Läs hela platsannonsen här.

Vårterminen på Fair Play Stadion startar 11 januari

11 December 2020

Nu är anmälan öppen till vårens träning på Fair Play Stadion. Det finns träningsalternativ för alla åldrar och nivåer och vi ser fram emot en härlig vår fylld med aktiviteter. Om du har spelat under hösten i någon av våra träningsgrupper behöver du inte anmäla dig igen. Måndagen den 11 januari 2021 startar vårterminen

Anmälan bordtennis

Anmälan badminton

Anmälan padel barn och ungdomar

Anmälan padel vuxenkurser

Kallelse till årsmöte

5 November 2020

Härmed kallas alla medlemmar i Fair Play Sport Club till årsmöte tisdagen den 24 november kl. 18.00 i Fair Play Game Zone på Fair Play Stadion.

Föredragningslista för årsmötet 2020

Vi blir Fair Play Sport Club!

08 MAJ 2020 21:20

BMK Slottstaden byter namn till Fair Play Sport Club.
Vi stoltserar med ett nytt namn och nya möjligheter! Hos oss kan du spela badminton, padel och bordtennis.
Badmintonträningen hålls precis som vanligt på bana 11 med samma tränare och träningstider som innan.
Varmt välkomna till oss!